Робокалипсис

Robopocalypse

В едно недалечно бъдеще, в един незабележим момент всички машини, които управляват света ни, ще се обединят и ще се обърнат срещу нас. Приел формата на срамежливо малко момче, най-мощният изкуствен интелект на Земята, известен като Архос, ще поеме контрола над глобалната мрежа от роботи във всички сфери на човешкия живот.

информация

Страници: 400
Корица: мека
ISBN 978–954–769–275-6

15.00 лв. 12.00 лв.

Изчерпана

Безплатна доставка

за поръчки над 40 лв.

ЗА КНИГАТА

Те са в домовете ви. Те са в колите ви. Те са в небето…

А сега идват за вас.

 

В едно недалечно бъдеще, в един незабележим момент всички машини, които управляват света ни, ще се обединят и ще се обърнат срещу нас. Приел формата на срамежливо малко момче, най-мощният изкуствен интелект на Земята, известен като Архос, ще поеме контрола над глобалната мрежа от роботи във всички сфери на човешкия живот. Отделни случаи подсказват за надигащия се бунт – говореща кукла заплашва момиченце,  самотен японец е нападнат от любимата си механизирана Микико, машини се обръщат срещу американски войници. Но като цяло човечеството ще се окаже напълно неподготвено за приближаващия апокалипсис – Час нула, – в който започва Войната на роботите. И тогава за пръв път хората ще се обединят, за да оцелеят.

Разказана от различни участници в събитията, историята на сблъсъка между хора и машини звучи като стряскащо предупреждение за ужасяващите последствия от развитието на технологиите. И забавлява като най-добрите трилъри, написани през последните години.

А в едно съвсем близко бъдеще мегапродукцията на Стивън Спилбърг ще ви остави без дъх…

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
ЗА АВТОРА
Робокалипсис
Даниъл Уилсън
Даниъл Уилсън е американски писател, автор на технотрилъри, сред които са бестселърът „Робокалипсис“ и продължението му „Робогенезис“. След дългогодишно забавяне през 2020 г. по кината се очаква да излезе екранизацията на „Робокалипсис“ (реж. Майкъл Бей).
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Няма други книги от този автор.

най-новите книги

Scroll to Top