Дейзи Дули се справя с развода

Daisy Dooley Does Divorce

За Дейзи Дули най-страшното нещо е да си на трийсет и девет и да си разведена. Преди бракът й да се разпадне, тя се е надявала, че съпругът й завинаги ще я спаси от самотата, неудобството от първите срещи и скучните съботни вечери.

информация

Страници: 320
Корица: мека
ISBN 9789547691612

12.00 лв. 9.60 лв.

Изчерпана

Безплатна доставка

за поръчки над 40 лв.

ЗА КНИГАТА

За Дейзи Дули най-страшното нещо е да си на трийсет и девет и да си разведена. Преди бракът й да се разпадне, тя се е надявала, че съпругът й завинаги ще я спаси от самотата, неудобството от първите срещи и скучните съботни вечери. Когато всичко се оказва огромна илюзия и Дейзи все пак остава сама, тя отново е хвърлена в трагикомичния свят на срещите. С подкрепата на двете си най-добри приятелки Дейзи се опитва да влезе във форма и да открие перфектния мъж, за когото винаги е мечтала. Страхотно забавен дебютен роман на внучката на великия писател Борис Пастернак!

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
ЗА АВТОРА
Дейзи Дули се справя с развода
Анна Пастернак
Анна Пастернак е писателка, колумнистка и журналистка. Племенница е на руския поет и писател Борис Пастернак, автора на „Доктор Живаго“. Авторка е на бестселърите Princess in Love (1994) и Lara (2016). Нейни материали излизат редовно в редица британски вестници и списания.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Няма други книги от този автор.

най-новите книги

Scroll to Top